PLASE PENTRU PISCICULTURA BADINOTTI

Comercializam o gama variata de echipamente piscicole, toata gama de produse ale firmei BADINOTTI  GROUP S.p.A. din ITALIA ai caror Distribuitori Autorizati pentru ROMANIA suntem, cum ar fi plase de pescuit, plute din PVC, lazi izotermice de transport sau depozitare a pestelui, balize si geamanduri profesionale, ancore, fringhii, parime si elemente pentru ancorare.

Plasele pentru fermele piscicole care folosesc VIVERE FLOTABILE WELD sunt confectionate de catre specialistii firmei BADINOTTI GROUP S.p.A. si asigura garantia productiei, sigurantei afacerii dumneavoastra. Indiferent de tipul pestelui produs in sistemele de plase BADINOTTI  sint de durata si calitate se adreseaza tuturor aplicatiilor si tipului de peste folosit,  greutatea minima, rezistent la UV , ulei si chimicale dar si faptul ca sunt tratate conta depuneri algelorle fac diferite de plasele conventionale din nylon.

HIDROBIOANE PENTRU TRANSPORTUL PESTILOR

Hidrobioane transport peste WELD pentru transportul pestelui confectionate in functie de tipul masina folosit sau  in forme si dimensiuni dorite de catre beneficiari prin sudura cu aparate cu aer cald, din PE  Polietilena avizata alimentar, create pentru transportul pe distante lungi, echipate cu sanie interioara pentru o etansare perfecta, fitinguri de golire apei, orificiu de evacuare, jgheab de golire a pestelui, corset metalic pentru protectie si manipulare usoara, la comanda putem monta si tevile de oxigenare.

ALIMENTATOR HRANA

Alimentatoare WELD sunt recipienti foarte practici si foarte utili pentru hrana pestelui.  Sunt realizate din Polietilena sau Polipropilena, cu protectie UV. in interior este un mecanism din oţel inoxidabil, se monteaza  pe flotori, care asigura deplasarea oriunde unde este nevoie.  Suprafaţa netedă a pereţilor nu permite ca hrana să lipeasca de peretele vasului, dar ii inlesneste alunecarea.

Dimensiunile sunt in functie de solicitarile beneficiarilor la cerere se pot echipa cu sisteme de automatizari pentru a putea progrma hranirea pestelui.

BAZINE PENTRU PISCICULTURA

Rezervoarele, Bazinele si Incubatoarele WELD destinate fermelor piscicole, realizate din materiale plastice (polietilena, polipropilena) prin sudura pot avea orice forma si dimensiune in functie de cererea beneficiarului.

In general se folosesc bazine de 6 m in diametru  pentru puiet sau bazine cu diametru 10m pentru adulti, bazinele pot avea orice diametru dorit de la 3-20 m, adancimea  recomandata este de 1,20m.

Pentru camerele de incubatie se folosesc Incubatoare cu 2-4-8 Troci si bazine de precrestere de 2m in diametru.

La cerere putem placa bazinele existente construite din beton, cu Polietilena sau Polipropilena acest lucru creste durata de viata a bazinelor, influenteaza calitatea apei si implicit a pestelui, materialele fiind foarte rezistente, tratate UV si avizate alimentar.