Pontonele Plutitoare WELD sunt ideale pentru accesul sigur si rapid la barca sau skijetul dumneavoastra mai mult poate fi folosit pentru o baie racoroasa mai departe de malul apei.

In cazul unei Pensiuni sau Hotel cu acces la apa Pontoanele pentru  Distractie WELD ancorate la distanta de mal, fac deliciul copiilor oferind locul ideal pentru plaja sau sarituri in apa.

Pontoanele pentru Pescuit WELD faciliteaza  pescarilor acces la o partida de pescuit linistita departe de mal fara a folosi barca

In interventiile in diverse locuri pe suprafata apei Pontoanle pentru Intervenie WELD va asigura transportul sculelor si al personalului rapid si in siguranta.

Accesul de la mal catre restaurantul de pe insula se poate face usor si in siguranta folosind Pontoanele Plutitoare WELD.

Pontoanele Plutitoare WELD sunt usor de transportat dintr-un loc in altul, foarte rezistente la impact, fiind confectionate din politilena de inalta densitate(HDPE) nu zgirie si nu afecteaza ambarcatiunile acostate de ele, nu necesita ingrijiri si intretineri anuale putind fi folosite tot timpul fie iarna sau vara.