In zona Moldovei cele mai reprezentantive proiecte de ferme piscicole in sistem VIVIERE sunt:

  • La Bacau o ferma ultramoderna, investitia fiind realizata printr-un proiect european, respectand toate normele europene in domeniu. Compusa din doua sisteme de viviere flotabile WELD unul de 32 de viviere 4mx4m aplasate pe o parte si alta a unui ponton de deservire, cel de al doilea compus din 26 vivere de 6mx6m.
  • La Piatra Neamt am construit patru Viviere circulare WELD cu diametrul de 10m pozitionate la baza Barajului Bicaz intr-o zona cu o apa de calitate bine oxigenata.
  • La Buhusi ferma piscicola este compusa din 10 vivere circulare de 10m in diametru, de asemeni realizata in baza unui proiect european complet echipata cu hranitoare automate si aeratoare, pasarele de acces, barca de lucru, hidrobion de transport peste.

Plasele sunt confectionate de catre specialisti firmei BADINOTTI GROUP S.p.A. si asigura garantia si siguranta productiei. Sunt confectionate fara nod, facand astfel imposibila ranirea pestilor si compromiterea productiei, au greutatea mica si sunt rezistente la UV, ulei si chimicale, faptul ca unele sunt tratate contra depuneri algelor le fac eficiente si diferite de plasele conventionale din nailon.