Rezervoare polietilena (PE) si polipropilena (PP) sunt executate prin sudura cu aparate de sudura cap la cap sau extrudere cu aer cald de o echipa de sudori profesionisti, instruiti  conform DVS, putind fi echipate cu racorduri de bransament pentru diverse aplicatii. In functie de solicitari sunt variante special concepute pentru a fi ingropate sau la suprafata. Folosirea programelor de proiectare, elaborate de parteneri nostri din UE ne ajuta sa alegem solutile corecte in dimensionarea si rezistenta rezervoarelor, in conformitate cu instructiunile DVS : 2201 ;2202 ; 2203 ; 2205 ; 2206 ; 2207 ; 2208 ; 2209

CARACTERISTICI TEHNICE:
  • greutate redusa
  • usor de manevrat si montat
  • economic
  • tinuta hidraulica perfecta
  • durabilitate in timp

Rezervoare WELD sunt realizate folosind tehnologie de ultima generatie si sunt conform standardelor europene. Materia prima de cea mai inalta calitatea confera rezervorului o rezistenta mare la coroziune si control sporit la infiltratii sau scurgeri.
Rezervoare cu pereti dubli ofera posibilitatea unui rezervor exterior care nu permite scurgerea lichidului in cazul aparitiei unei infiltratii in bazinul interior. Rezervoarele ofera doua nivele de protectie; de aceea veti beneficia de doua ori mai mult de siguranta acestora. Ne concentram asupra dezvoltarii tehnologiei de fabricatie si a folosirii materiilor prime de ultima ora pentru a va oferi produse de calitate care va sunt necesare, la un pret competitiv

Rezervoarele, dupa o folosire indelungata, se pot curata si se pot refolosi fara a necesita o intretinere speciala. Rezervoarele pot fi compartimentate la cerere pentru depozitarea a doua sau mai multor lichide in acelasi bazin.

Tehnologia de sudura utilizata la producerea rezervoarelor este sudura cap la cap sau cu ajutorul extruderului in conformitate cu normele DVS. Vasele din polietilena si polipropilena sunt, rezistente la schimbari de temperatura si nu sufera deteriorari in timp. Suprafata plana a recipientelor permite o usoara intretinere. Datorita greutatii, transportul si instalarea au un cost net inferior metalului si fibrei de sticla.

La instalare se verifica atent integritatea recipientelor si a garniturilor. Instalarea nu se poate realiza in vecinatatea surselor de caldura. Vasele se vor pozitiona drept pe o suprafata plana.