Executam sudura plastic conform standardului german DVS, echipa de sudori este instruita si specializata in UE pentru a executa sudura cu aer cald, cu extrudere de mana sau echipamente de sudura cap la cap.
Producem, din polipropilena(PP), polietilena(PE), policloruri de vinil (PVC), recipienti alimentari, rezervoare industriale, cuve de galvanizare, fose septice, separatoare grasimi, piscine, placari anticorozive etanse a bazinelor, silozurilor, dar executam si reparatii la rezervoare, cuve sau recipienti care au suferit deteriorari.
Calitatea sudurii este data atat de cunostintele sudorului cat si de de tipul echipamenului folosit, de aceea echipamentele folosite sunt de ultima generatie, asta facand sudura sigura si garantata.
Folosirea programelor de proiectare, elaborate de partenerii nostrii din UE ne ajuta sa alegem solutile corecte in alegerea materialului, dimensionarea si rezistenta produselor executate, in conformitate cu standardul german de sudura a plasticului DVS : 2201;2202;2203;2205;2206;2207;2208;2209